BejelentésILONA CHOCOLATES
Fogyokúra csokival egészségesen

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

 

A HLBS cég 2016. április 2-án kezdte meg hivatalosan a tevékenységét  nemzetközi szinten.


A cég 3 kritikus területen újítja meg teljesen az iparágat:

1.) Egyedi marketingtervében kiküszöbölték a bináris rendszer hibáit -  nincs "belső láb", így csak direkt támogatói vonalba kerülhetsz-  ezzel összefüggésben a teljes hálózat forgalmából is kaphatsz jutalékot ... (a weboldalon feliratkozóknak: részletes leírást és elindulási segédletet küldök).


2.) A HLBS adja a keretrendszert (logisztika, adminisztráció, marketingterv, kifizetési rendszer), ehhez csatlakozhatnak az elvárásoknak megfelelő startup (szabadon felhasználható vállalkozói ötletek) cégek a termékeikkel, de akár meglévő MLM rendszerek is.

3.) Egyedi termékkörök: csak olyan szabadalmi és gyártási jogokkal rendelkező cégekkel szerződik a cég, amelyik tudományosan igazolt megoldásokat nyújtanak.

Jelenleg a Chocopatia (huminsavas csokoládék),   Helpy Herbs PH 7 tusfűrdő (növényi eszenciákat tartalmazó készítmény) és Derma Guard (bőrkezelő spray)  nevű termékek  kerültek be a rendszerbe.

 

Kakaó / Csokoládé


Az International Journal of Medical Sciences című szakfolyóiratban 2007. márciusában megjelent cikkben Norman K. Hollenberg, a Harvard Medical School, valamint a Brigham and Woomen´s bostoni kórház munkatársa megállapítják, hogy a panamai szigeteken élő rendszeres kakaófogyasztó kunák sokkal kevesebb „civilizációs betegségben" (rák, cukorbetegség, szélütés és szívroham) szenvednek mint Panama szárazföldi területein élő rokonaik.

A szigeteken élő kunák hetente mintegy 40 csésze epicatechinben gazdag kakaót...Tovább...

Huminsavak

Az aromás karboxil- és hidroxilcsoportok a fémekkel és egyéb kationokkal szemben metastabil komplexeket képeznek.

Minél nagyobb a fém molekulatömege, annál erősebb a komplexkötés. Ezáltal a szervezet számára szükséges mikroelemek felvételét hatékonyabbá teszik, ugyanakkor a szervezetbe került nehézfémeket kiürítik, detoxikáló hatásúak.

Üzenetküldés
Érdeklődés

E-mail címed:
Szöveg:

SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!